Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робота комісії з питань бюджету, інвестицій та підприємництва
2019-01-24

У рамках підготовки 43-ї сесії відбулося засідання комісії з питань бюджету, інвестицій та підприємництва. Профільна комісія опрацювала рішення, пов'язані з фінансуванням цільових та комплексних програм, які будуть реалізуватися в поточному році.

Першим питанням порядку денного розглянули підсумки виконання міського бюджету за 2018 рік. За підсумками виконання бюджету передбачені зміни до фінансового документу. Так, зокрема, зміни стосуються рішень щодо затвердження розрахунку кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів на 2019 рік в м. Миргород, до Програми "Питна вода Миргородщини по м. Миргороду на 2012-2020 роки", до затвердженого Переліку окремих категорій громадян, за пільговий проїзд яких у автомобільному транспорті на міських маршрутах загального користування здійснюються компенсаційні виплати перевізникам за рахунок коштів міського бюджету".

У ході обговорення запропонованих змін було акцентовано на доцільності доопрацювання підготовлених рішень.

Інші питання стосувалися затвердження переліку об’єктів ремонту дорожньо-мостового господарства та об’єктів благоустрою міста, затвердження переліку природоохоронних заходів для фінансування з фонду охорони навколишнього природного середовища, затвердження програми капітального ремонту житлового фонду та затвердження програми капітального ремонту, реконструкції і будівництва вуличного освітлення на 2019 рік.

Також до уваги профільної комісії було запропоновано підтримати програму створення та впровадження містобудівного кадастру на 2019-2021 роки, програму "Здоров'я жителів міста Миргорода" на 2019 рік, програму „Забезпечення соціальним житлом, житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2019 рік” і програму соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2019 рік, програму регулювання земельних відносин в м. Миргороді на 2019 рік.

Насамкінець засідання було підбито підсумки роботи постійної комісії міської ради з питань бюджету, інвестицій та підприємництва.

За результатами роботи профільна комісія виробили  відповідні рекомендації.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]