Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робоча зустріч з питань реалізації проєктів за програмою НКПВУ
2021-11-02

З моніторинговою місією Миргород відвідала команда проєкту технічної підтримки Надзвичайної кредитної програми для відновлення України (ПРООН).  Після зустрічі з міським головою Сергієм Соломахою експерти ПРООН спільно з куратором цієї програми першим заступником міського голови Олександром Острянином відвідали об'єкти реконструкції: будівлю Центру естетичного виховання та майбутню школу мистецтв. На будівельних майданчиках відбулася робоча зустріч експертів проєкту НКПВУ (ПРООН) з  представниками підрядних організацій, які виконують відповідні ремонтні роботи. 

Зокрема у Центрі естетичного виховання на сьогодні вже пофарбовано фасад та оновлено дах майбутньої школи мистецтв. Тривають внутрішні ремонтні роботи. Внутрішні види робіт виконують і в приміщенні майбутньої школи мистецтв. Ці проєкти фінансують коштами НКПВУ, Фонду розвитку територій області та  бюджету Миргородської громади.

Безпосередньо з виконавцями робіт було обговорено графіки ремонтних робіт, а також подальшу співпрацю нашої громади з міжнародними партнерами на 2022- 2023 роки.

Представники ПРООН відзначили, що задоволені  співпрацею з Миргородом. Адже місто вчасно виконує свої зобов'язання, займає першість серед інших міст перед ПРООН у виконанні проєктів, вчасно звітується.

Нагадаємо, що у Миргороді  в межах Надзвичайної кредитної програми для відновлення України триває реконструкція Центру естетичного виховання та старої будівлі ЗОШ № 1 під школу мистецтв. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]