Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робоча зустріч по реалізації проекту MO.GE.DI.CO
2018-01-23

Фінансову та технічну підтримку для модернізації теплового району в Миргороді надасть Європейський Союз за програмою "Угода Мерів - Демонстраційні Проекти 2". 23 січня міський голова Сергій Соломаха провів робочу зустріч зі спеціалістами, дотичними до реалізації Проекту Європейського Союзу "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)". Обговорили суть проекту, його основні цілі, заходи та мету.

Проект реалізується Миргородською міською радою у співпраці з Міжнародною громадською організацією "Фундація польсько-української співпраці ПАУСІ". Представники фундації - директор Програми з енергоефективності Вячеслав Гусєв та координатор проекту Олег Масленніков розповіли про свій досвід в реалізації подібних міжнародних проектів в українських містах та наголосили, що реалізація ініціативи триватиме упродовж трьох років і коштуватиме 1 019,5 тис. євро, з яких грант від ЄС - 762,8 тис. євро, кошти міського бюджету - 256,7 тис. євро. За ці кошти планують комплексно модернізувати котельну по вул. Прорізній 4-А та ДНЗ №10 "Веселка", вдосконалити системи онлайн-моніторингу споживання енергії у муніципальних будівлях та провести інформаційну компанію.

Координатором проекту від міської ради буде Усик Тетяна, начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту. Міська молодіжна громадська організація "За нами майбутнє" буде співвиконавцем проекту та допомагатиме з проведенням Днів енергії в місті. Цього ж дня  було  підписано Договір про партнерство між фундацією ПАУСІ та міською радою та   оглянуто більш детально об'єкти, на яких проводитимуться заходи по проекту, оцінено площу для розміщення котла на біомасі.

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]