Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Робоча поїздка миргородців у Горну Оряховицю
2015-02-04

Делегація з Миргорода на запрошення муніципалітету Горної Оряховиці відвідала болгарське місто-побратим.

Договір про співпрацю м. Миргорода з м. Горна Оряховиця (Болгарія) було підписано у 2013 році. За умовами договору передбачається співпраця у сфері економіки і бізнесу, науки і техніки, збереження довкілля і соціального розвитку, розвитку туристичних і спортивних зв'язків, обмін творчими, дитячими і молодіжними групами. У рамках партнерських зв’язків міська делегація у складі: Сергія Соломахи – міського голови Миргорода, Людмили Ільяшенко - начальника управління праці та соціального захисту населення, депутата міської ради, Олександра Карпенка – керівника підприємства "Контакт", члена виконавчого комітету та Лариси Педченко - начальника відділу культури і туризму  відвідали з дружнім візитом Горну Оряховицю.

Учасники поїздки ознайомилися з роботою міського муніципалітету Горної Оряховиці, структурою бюджетних установ та системою фінансування. Були присутні під час роботи профільних депутатських комісій, відвідали Центр надання адміністративних послуг, побували у навчальних закладах та культурних центрах болгарського міста. Миргородські делегати почерпнули чимало корисних напрацювань урізних сферах життєдіяльності закордонних колег.

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]