Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Рятувальники нагадують основні правила поведінки на льоду
2020-02-13

Різка зміна температурних показників сприяла утворенню небезпечного льоду на водоймах. Рятувальники нагадують громадянам основні правила безпечної поведінки на льоду та розповідають  про способи порятунку людей, які опинилися у полоні крижаної води.

“Головне управління ДСНС України у Полтавській області нагадує, що у разі потрапляння в холодну воду необхідно не піддаватись паніці, не кричати, якщо поруч нікого немає, адже так тільки даремно витратите сили, не робити різких рухів, стабілізувати подих, уникати занурення з головою. Потрібно розкинути руки в сторони та постаратися зачепитися за крайку льоду, додавши тілу горизонтальне положення у напрямку плину. Спробувати обережно налягти грудьми на край льоду й закинути одну, а потім й іншу ногу на лід. Вибравшись на лід, перекотіться і відповзайте у той бік, звідки ви прийшли, де міцність льоду вже відома, повільно повзіть до берега. Найголовніше правило, яке вас убезпечить від лиха — не виходьте на лід, яким би спокусливим він не був!”, – йдеться у повідомленні.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]