Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Рідним загиблих миргородських захисників Олексія Педорича та Івана Романенка передали посмертні нагороди
2023-06-05

Миргородських воїнів Олексія Педорича та Івана Романенка, які віддали життя на полі бою за Україну,  указом Президента України №45/2023  удостоєно орденами за «Мужність» ІІІ ступеня. Сьогодні, 5 червня, посмертні відзнаки рідним загиблих Героїв передали  заступник Миргородського міського голови Сергій Швайка та начальник групи морально-психологічного забезпечення Миргородського районного територіального центру комплектування і соціальної підтримки, капітан Богдан Зубченко. 

Вони зустрілися із найближчими родичами та хвилиною мовчання вшанували пам'ять мужніх оборонців, жителів села Гаркушинці  Миргородської міської територіальної громади. Подякували батькам за виховання достойних патріотів та захисників, висловили слова співчуття батькам, дружинам та дітям. 

Олексій Педорич та Іван Романенко з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну добровольцями пішли захищати свою землю. Вони разом служили і загинули в один день, 2 жовтня 2022 року, на Сході України в результаті бойових дій під час захисту Батьківщини. Наші земляки-Герої не дожили до Перемоги, але наблизили її ціною своїх життів. Вічна пам'ять і шана захисникам! Вони загинули, щоб ми жили! Пам'ятаймо імена Героїв повік! 

Нагадаємо, що раніше рішенням сесії Миргородської міської ради Івану Романенку та Олексію Педоричу посмертно присвоїли звання "Почесний громадЯнин Миргородської міської територіальної громади". 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]