Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Результативна робота одного із відділів Миргородської міської ради.
2015-07-24

Сьогодні під час розгляду питань порядку денного засідання виконавчого комітету до уваги присутніх був представлений звіт начальника відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяни Усик. Відділ створений у 2012 році і вже досяг значних успіхів у сфері залучення міжнародних інвестицій, участі в міжнародних проектах та реалізації низки заходів саме у Миргороді.

Так, наприклад, на вулицях міста вже встановлено 438 світильників покращеної оптики із натрієвими лампами, в рамках проекту "Енергоефективність у будівлях" у ДНЗ №5 "Сонечко" проведено заміну всіх вікон та дверей на енергоефективні, утеплено стіни, проведено реконструкцію покрівлі, встановлено вакуумну геліосистему підігріву води. Окрема увага відділу зосереджена на діяльності ОСББ та втілення в життя ідеї комфортної велосипедної мережі європейського зразка. Це лише тезисний  огляд результатів роботи відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту. Доповідь розміщена за посиланням.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]