Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Результати міського етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)
2016-05-11

Завершився І (міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У цьому році боротьба була напруженою, адже усі рої шкіл міста прагнули перемоги і доклали для цього максимум зусиль. Останні конкурси «Туристсько-спортивна смуга перешкод», «Рятівник», «Перетягування линви», «Добра справа» та «Впоряд» постійно змінювали лідерів. І тому сказати, хто ж є безперечним переможцем  у грі, було складно.

22 квітня діти зі своїми керівниками зібрались у березовому гаю на курорті «Миргород» для того, щоб позмагатись у силі, витривалості, швидкості, вправності, умінні орієнтуватися за картою. У конкурсі «Туристсько-спортивна смуга перешкод» переможцями стали рій «Соколята» СШ №5 – І місце, рій «Козацька варта» ЗОШ №3 – ІІ місце, рій «Січовики» ЗОШ №1 імені Панаса Мирного – ІІІ місце. Одночасно з цим конкурсом проходило змагання з умінь надавати першу медичну допомогу (конкурс «Рятівник»). Переможцями у ньому стали рій «Січовики» ЗОШ №1 імені Панаса Мирного – І місце, рої «Морські котики» гімназії імені Т.Г. Шевченка та «Соколята» СШ №5 – ІІ місце, рій «Фланкер» ЗОШ №7 – ІІІ місце. У змаганні із перетягування линви найсильнішим і найзавзятішим виявився рій «Морські котики» (гімназія імені Т.Г. Шевченка), на ІІ місці – рій «Січовики» (ЗОШ №1 імені Панаса Мирного), ІІІ місце – у роя «Миргородські козаки» (ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського).

Команди також представили на розгляд журі свої звіти про виконання завдань під гаслом «Добре діло». Багато корисного було зроблено роями протягом навчального року. Та все ж таки за умовами гри потрібно було визначити місця: у конкурсі І місце посів рій ЗОШ №1 імені Панаса Мирного «Січовики», ІІ місце дісталось рою ЗОШ №7 «Фланкер», ІІІ місце – у роя СШ №5 «Соколята».

А 28 квітня рої зібрались на подвір’ї ЗОШ №9 імені Івана Андрійовича Зубковського. Саме в цей день останній конкурс «Впоряд» повинен був визначити переможця у дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»). Команди демонстрували стройові прийоми, показували різноманітні елементи впоряду під музичний супровід, виконували маршові патріотичні пісні. Оцінювати цей конкурс були запрошені сотник Миргородської сотні районного козацького товариства «Миргородський полк українського козацтва» Анатолій Євгенович Карбан і бунчужний козацького товариства Анатолій Іванович Пляшник. І ось нарешті результати останнього конкурсу: І місце – у СШ №5; ІІ місце – у гімназії імені Т.Г. Шевченка; ІІІ місце – у ЗОШ №1 імені Панаса Мирного.

Залишилось тільки підрахувати загальну кількість балів та назвати переможців у грі. Настав хвилюючий момент, і переможцям було вручено грамоти відділу освіти та «Миргородського полку українського козацтва»: рою «Соколята» із СШ №5 за І місце, рою «Січовики» із ЗОШ №1 імені Панаса Мирного за ІІ місце і рою «Морські котики» з гімназії імені Т.Г. Шевченка за ІІІ місце. Разом з грамотами рої отримали і цінні подарунки. Спонсор Агеєнко Костянтин Олександрович (клуб «Полігон 17 Миргород») надав сертифікат на безкоштовну участь у грі з лазертагу за І місце. За ІІ та ІІІ місця роям були вручені казанки.       

Честь Миргорода у ІІ (обласному) етапі гри «Сокіл» («Джура») виборюватиме  рій «Соколята» . Бажаємо команді вдалого виступу і перемоги!

За матеріалами сайту відділу освіти

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]