Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Регіональне відкриття проєкту USAID “Говерла”
2021-11-09

9 листопада у Полтавській ОДА відбулося регіональне відкриття проєкту USAID “Говерла”, який спрямований на підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування.  Під час заходу підписали Угоду про наміри між Проєктом USAID “ГОВЕРЛА”, Полтавською облдержадміністрацією та п’ятьма громадами — Миргородською, Лубенською, Сенчанською, Оржицькою та Диканською.

“Проєкт USAID “ГОВЕРЛА” підтримуватиме децентралізацію у трьох напрямках: підвищення нормативно-законодавчої бази, вдосконалення місцевого самоврядування та підсилення залучення громадянського суспільства. Полтавську область обрали одну з перших для реалізації цього проєкту”, – зазначив керівник Проєкту USAID “ГОВЕРЛА” Габріель Абрагам.

Проєкт впроваджуватимуть протягом п’яти років — з 2021 до 2026 роки. На території громад області реалізовуватимуть як короткострокові, так і довгострокові програми. Цей проєкт є найбільшою програмою, що фінансується USAID для підтримки реформи децентралізації в Україні. Її бюджет – 74 мільйони доларів США та строк реалізації до 2026 року. Основна мета – надання підтримки Уряду України у впровадженні реформи децентралізації та розвитку місцевого самоврядування.

Вже не вперше співпрацює з Агентством США з міжнародного розвитку Миргородська міська територіальна громада. “Спільно з Агентством США з міжнародного розвитку “USAID” ми вже реалізували два проєкти. Цього разу нас цікавить просторове планування та розвиток туризму, зокрема співпраця з підприємцями”, – розповів голова громади Сергій Соломаха.

“Цей проєкт про ефективне використання коштів, ефективне формування бюджету, аналіз тих прогалин, що є у сфері надання послуг нашим громадянам. Тобто, цей проєкт про підвищення якості державного управління та управління місцевого самоврядування", - зазначив голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

Довідково: Проєкт “ГОВЕРЛА” — це п’ятирічна програма, яка впроваджується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і реалізовується компанією DAI Global LLC (DAI). Ініціатива працює у тісній координації з органами влади, передусім із Міністерством розвитку громад та територій України, Верховною Радою України, а також із іншими проєктами, які фінансуються USAID, та донорами задля надання відповідної та своєчасної технічної допомоги.

Докладніше 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]