Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Реалізація проекту "Кубок пам’яті Давида Гурамішвілі"
2017-12-11

На Миргородській станції юних туристів ім. Д. Гурамішвілі доукомплектували спортивну залу та спорядження для розвитку пішохідного туризму. Реалізували ідею завдяки програмі "Місто активних громадян". Для виконання запланованих робіт використали   23000 грн., з них 19550 грн. – кошти міського бюджету,  3450 грн.- внесок ініціативної групи. За кошти закупили панелі скеледрому та доукомплектували страхувальні системи.

 Після дообладнання спортивного залу на бічних стінках «скельними ділянками»  завершили  логічну побудову туристської полоси перешкод, завдяки чому стане можливим проведення різноманітних змагань до обласного рівня включно. Навчально-тренувальні заняття одночасно в залі зможуть проводити більше 20 гуртківців станції юних туристів, або знаходитись на дистанції одночасно 2 команди.  Завдяки невеликій висоті над рівнем підлоги вказані «скельні ділянки» в спрощеному вигляді зможуть долати не тільки гуртківці, але й  звичайні школярі під час відвідування станції. Таким чином, зможуть ознайомитися з основами туризму, скелелазіння та альпінізму не тільки 300 гуртківців станції , але і до 1000 школярів за рік під час відвідувань класами чи групами пришкільних таборів оздоровлення. Завдяки  реалізованій ініціативі гуртківці зможуть на більш високому рівні проводити навчально-тренувальні заняття і відповідно, займати заслужені призові місця в різноманітних змаганнях, захищаючи честь міста Миргорода та Полтавщини.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]