Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Ранкова зарядка на свіжому повітрі – найліпший початок дня
2021-01-13

Через карантин змінився звичний розпорядок дня у людей старшого віку. Тяжко дається переносити пандемію психологічно. Тому для студентів Університету III віку на чолі з інструктором з трудової адаптації Валентиною Бровко проводяться заняття з оздоровчої фізкультури на свіжому повітрі. Ранкова зарядка допомагає позбутися стресу і депресії. При виборі фізичних навантажень враховується віковий фактор і виконуються всі карантинні норми. Підопічні Територіального центру залюбки виконують фізичні вправи та займаються скандинавською ходьбою. Вони почувають себе бадьорими та енергійними і, практично, не мають поганого настрою.

 Спорт і регулярний рух -  важливі для нашого здоров’я та імунної системи, яка в часи пандемії коронавірусу має бути особливо напоготові. Фізичні вправи необхідні для профілактики серцево судинних захворювань, діабету, високого тиску та депресії. Тому не варто засиджуватись вдома без руху, особливо зараз. Бо що може бути кращим, як зранку у приємній компанії на свіжому повітрі зробити драйвову, заряджаючу позитивом на весь день зарядку?

Фізичні навантаження сприяють підвищенню імунітету, насичують кров киснем та збільшують тривалість життя. Завдяки ранковій зарядці на березі річки, де сама природа сповнена заспокійливої краси, слухачі Університету III віку заряджаються на увесь день енергією та гарним настроєм.

  Запрошуємо приєднатися до нас, аби зберегти власне здоров’я, усіх мешканців поважного віку. Бо ранкова зарядка на свіжому повітрі – найліпший початок дня.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]