Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Ранкова кава за участі представників Європейського Союзу в Україні
2021-12-20

У межах проєкту  Стале партнерство задля підвищення стійкості підприємців до наслідків пандемії", що впроваджується в м. Миргороді та Новоград-Волинську в рамках програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» відбулася  «Ранкова кава з мером». У заході узяли участь заступниця міського голови Наталія Молочко, керівниця відділу «Економічна співпраця, енергетика, інфраструктура і довкілля» Представництва ЄС в Україні Клое Алліо, координатора проєктів у секторі конкуренції та економічної співпраці Представництва ЄС в Україні Ірина Губарець, регіональний координатор проєкту з боку GIZ Владислав Кавелін, підприємці Миргородської громади.

Представники ЄС відзначили, що ЄС зацікавлений в сталому та рівномірному економічному зростанні України шляхом створення кращих умов для розвитку малих та середніх підприємств, у відновленні нашої держави від наслідків COVID-19 та виділив основні вектори підтримки для розвитку української економіки: інновації, цифровізація та зелена енергетика.

На заході було підведено проміжні підсумки реалізації проєкту «Стале партнерство задля підвищення стійкості підприємців до наслідків пандемії».

Із словами подяки до організаторів проєкту виступили підприємці громади різних напрямків господарювання.   

Також, відбулося нагородження переможців конкурсу кращого бізнес-плану серед випускників навчального курсу молодого підприємця. Це один із запланованих заходів проєкту.

І місце – Милана Гусейнова із проєктом «Бізнес-план на тему відкриття магазину корейської косметики «행복- fortune»;

ІІ місце – Вадим Мірошниченко із проєктом «Бізнес-план на тему відкриття ресторану «Peace». Особливість ресторану полягає у  включенні такого поняття як фуд-шоу, де можна спостерігати за процесом приготування своєї страви;

ІІІ місце – Марія Губа із проєктом «Бізнес-план дитячої перукарні в місті Миргород».

Зустріч завершилася екскурсією до «Центру кераміки Миргороду», який функціонує на базі керамічного коледжу. Керівник центру, фізична особа-підприємець Євген Євтушенко, ознайомив з діяльністю ремісничого коворкінгу та презентував сувеніри для учасників делегації.

 

*Проєкт «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Мета проєкту – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання. У межах підходу Team Europe проєкт також сприятиме відновленню України від наслідків COVID-19.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]