Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Привітали жінок зі святом Весни
2018-03-07

Представники міської і районної влади та аматори сцени привітали  жінок із 8 Березня. Урочистості до Міжнародного жіночого дня відбулися в Миргородському районному будинку культури. Зі сцени лунали теплі привітання та весняні композиції у виконанні місцевих артистів.

Зі святом весни і краси панянок привітав перший заступник міського голови Сергій Швайка. Від побажав берегиням домашнього вогнища здоров'я, тепла, достатку і миру. До  вітальних слів долучилися перший заступник голови Миргородської РДА Олександр Гуржій, голова Миргородської районної ради Леонід Яринич, депутат Полтавської обласної ради Костянтин Кірпосенко та депутат Миргородської міської ради Сергій Горобець.

Тематичний захід носив і благодійну мету: підтримка Валерії Хоменко. Восьмирічна дівчинка має діагноз  ДЦП. Для реабілітації в клініці за кордоном потрібні значні кошти. Долучитися до збору грошей могли усі небайдужі через скриньку Добра. Помічниками у цій милосердній акції були юні волонтери.

Святковий настрій напередодні 8 Березня представницям прекрасної статі дарували артисти міста і району. Вони підготували цікаву культурну програму.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]