Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Привітали пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ
2016-11-11

В актовій залі Миргородського відділу поліції зібрались пенсіонери та ветерани миргородської міліції - ті, хто своєю долею обрав нелегку міліцейську службу та віддав їй не один десяток років. В урочистостях взяли участь Миргородський міський голова Сергій Соломаха, начальник Миргородського відділу поліції Микола Кульчицький, заступник голови Миргородської райдержадміністрації Олександр Гуржій, заступник голови райради Микола Парфеня, ветерани та пенсіонери ОВС України, а також особовий склад миргородських правоохоронців.

Відкриття урочистих зборів відбулося з привітання голови Миргородської міськрайонної спілки пенсіонерів органів МВС України та військової служби «Закон служить людині» Василя Вертелецького. Мер міста Сергій Соломаха, вітаючи зі святом подякував ветеранам за багаторічну працю, вагомий внесок у розвиток Миргородської міліції, сердечність та увагу до виховання молодих працівників. Зі словами глибокої вдячності до сивочолих наставників звернувся начальник Миргородської поліції Микола Кульчицький:

«Наші ветерани зберегли та примножили славні традиції наступництва поколінь, мужності та героїзму, відданості службовому обов’язку та готовності до самопожертви заради безпеки громадян. Живіть якомога довше, допомагайте будувати нам вільну, демократичну країну, виховуйте підростаюче покоління та передавайте молоді свій життєвий досвід. Нехай Ваша життєва дорога буде благословенна добром, миром і людською шаною».

Урочистості продовжилися святковим концертом. Ветерани вітали один одного, згадували роки служби та ділились власними враженнями. Миті їхнього спілкування та радості єднання збережуться на фото ще на довгі роки пам’яті та спогадів.

За матеріалами Миргородського відділу поліції

ГУНП в Полтавській області

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]