Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Прикрасимо Миргород національними кольорами!
2016-08-22

З нагоди свят та на вшанування однієї із найголовніших святинь нашого народу, виконавчий комітет Миргородської  міської ради звертається до містян з проханням 23-24 серпня встановити Державний Прапор України на житлових будинках і балконах своїх помешкань – це стане яскравим виявом нашої патріотичної позиції. Керівникам установ, організацій і підприємств різних форм власності наголошуємо про необхідність у ці святкові дні встановити Державний Прапор України на адміністративних приміщеннях, закладах освіти і  культури, охорони здоров’я, будівлях підприємств, установ та організацій усіх форм власності та забезпечити благоустрій прилеглої території.

Рекомендуємо підприємцям міста, зокрема, власникам магазинів, літніх кафе та ресторанів, у святкові дні послуговуватись музичною творчістю українських виконавців. Прикрасивши місто національними кольорами, а одяг синьо-жовтими стрічками, демонструймо незборимий дух української нації  під  державним знаменом!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]