Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Приклад для інших
2016-12-01

2016-2017 опалювальний сезон у Миргороді проходить за стовідсоткового облікування тепла. У місті за кілька років  всі житлові та бюджетні заклади  обладнали  лічильниками обліку тепла.  Встановлювати прилади обліку тепла почали у соціальних установах за бюджетні кошти. Згодом до міської програми, яку ініцював міський голова Сергій Соломаха,  на умовах співфінансування заохотили мешканців багатоповерхівок.

За два роки лічильниками оснастили 75 відсотків будівель соціальної сфери та житлового фонду. В поточному році багатоквартирні будинки дообладнували вузлами обліку теплової енергії централізованого опалення. Двадцять приладів було встановлено коштом підприємства у рамках інвестиційної програми. Тепер, за словами  директора ОКВПТГ   "Миргородтеплоенерго" Олександра Короля, завдання тепло генеруючої організації визначитися з механізмами регулювання тепла по кожному будинку, а таких у місті -  127.   

У більшості будинків, вартість встановлення лічильника окупилася за перші місяці опалювального сезону. Завдяки встановленню лічильників тепла,  споживання енргоресурсу зменшилося на 20%. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]