Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Приєднався до українського небесного легіону ще один сміливий солдат Юрій П’ятниця
2022-04-09

Сьогодні  в Миргородській громаді попрощалися з нашим земляком, справжнім воїном, вірним солдатом України Юрієм П'ятницею. 7 березня 2022 року солдат територіальної оборони міста Ірпінь Юрій Сергійович загинув від ворожих обстрілів, захищаючи підступи до столиці нашої держави. У перші дні війни Юрій, не вагаючись, записався до територіальної оборони і став на захист своєї дружини, маленького сина,  мами і всіх українських жінок  та дітей,  рідної Батьківщини.

Юрій народився  2 квітня 1990 року в селі Сакалівка Миргородського району.  Тут здобув середню освіту, вивчився на будівельника у Лубенському професійному ліцеї. Працював на будівельних майданчиках Києва. У столиці зустрів свою другу половинку і згодом оселився у  місті Ірпінь. У перші дні війни Юрій Сергійович пішов  обороняти землю від окупантів. 7 березня 2022 року Юрій загинув від ворожих обстрілів, захищаючи підступи до столиці. 

Від всієї громади слова співчуття висловив заступник міського голови Сергій Швайка:  "Приєднався до українського небесного воїнства ще один сміливий солдат, справжній друг, люблячий син, чоловік і батько. Щиро співчуваємо родині загиблого, молодій дружині, синочку, мамі! Ми розділяємо ваше горе! І це непоправна втрата для усіх нас! Біля його могили ми клянемося, що не зупинимося, поки не примусимо ворога відповісти за кожну пролиту краплю крові, за кожен дім, за кожну вулицю! Не пробачимо! Вічна пам’ять і слава герою Юрію  П'ятниці! Смерть російському агресору! Слава Україні!"

Поховали Юрія у селі Трудолюб. Спочивай з миром, Герою!

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]