Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Просвітницька кампанія на підтримку вакцинації сільського населення з груп ризику
2021-09-13

13 вересня на базі тренінгового центру КНП «Миргородський міський ЦПМСД» проходять навчання членів інформаційних бригад адвокаційно - просвітницької кампанії на підтримку вакцинації сільського населення з груп ризику. Це проєкт Громадської організації «Батьки за вакцинацію» та Всесвітньої організації охорони здоров’я, в рамках партнерства з Європейським Союзом. Ініціатива здійснюється за підтримки Міністерства охорони здоров’я України, Департаменту охорони здоров’я Полтавської області та Полтавського обласного центру громадського здоров’я.

В якості пілота визначені села   Гаркушинці та Петрівці Миргородської міської територіальної громади. Відкрив захід виконавчий директор ГО “Батьки за вакцинацію” Тимофій Бадіков, який познайомив присутніх із тренерами навчання та програмою самого заходу.

Ірина Андріяш - член Правління ГО “Батьки за вакцинацію” розповіла про адвокаційно - просвітницьку кампанію на підтримку вакцинації від COVID-19 сільського населення з груп ризику, яка зараз триває в Миргородському районі та охоплює «пілотні» села Петрівці та Гаркушинці. Мета цієї кампанії – захистити якомога більше селян, особливо у віці 60+, від коронавірусної інфекції та її наслідків.

Навчання з волонтерами проводили: Юлія Хорош – лікар імунолог, алерголог КП «Полтавська обласна клінічна лікарня ПОР», Ірина Ярова – сімейний лікар АЗПМСД №8 КП «ЦПМСД №2 Полтавської міської ради», Вусала Аллахвердієва – технічний спеціаліст бюро ВООЗ в Україні. Про це повідомляє  www.facebook.com/mirg.rda/

Довідково.

Із 14 по 20 вересня в селах Гаркушинці та Петрівці Миргородського міської територіальної громади працюватиме пункт щеплень. Також будуть діяти інформаційні палатки.

Волонтери допомагатимуть людям, яким самостійно важко пересуватися, дістатися до цих пунктів та надаватимуть всім жителям сіл інформацію щодо вакцинації від COVID-19. Досвід  Миргородщини буде використаний іншими регіонами України.

Проєкт спрямований на те, щоб захистити якомога більше мешканців сіл від COVID-19, особливо похилого віку.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]