Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Пропусти Чорнобиль крізь серце»
2018-04-28

26 квітня 1986 року… чорною та гіркою увійшла ця дата в історію людства. Вибух, що стався в Чорнобилі, ось уже 32 рік не стихає у нашій свідомості. До цієї трагічної дати працівниками Центру культури і дозвілля та міською бібліотекою№2 було проведено масовий захід «Пропусти Чорнобиль крізь серце».

Ведучі Марина Камінська, Олексій Шпак та Наталія Яремко розповіли про трагедію, яка забрала життя багатьох людей, завдала шкоди здоров’ю мільйонів українців, її наслідки українців, її наслідки, які відчуваються до сьогодні на майбутніх поколіннях. Присутні з цікавістю і болем слухали вірш у виконанні Ігоря Білоуса. Гарним доповненням розповіді стали танцювальна композиція «Відлік» хореографічного колективу «Жива вода» керівник Наталія Суліковська. На захід був запрошений ліквідатор аварії на ЧАЄС Назаренко Микола Іванович. Затамувавши подих присутні слухали спогади гостя про трагічні Квітня 1986 року, достовірну інформацію про масштаби, причини і наслідки Чорнобильської трагедії. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих ліквідаторів. Словами вдячності виступив депутат міської ради, голова ради мікрорайону «Личанка» Сергій Іванович Яковлєв і прочитав свій власний твір, який присвячений тим подіям.

            Зацікавила присутніх виставка-спогад «Чорнобиль – скорбота пам’яті людської» На ній представлені матеріали про Чорнобильську АЕС та зону відчудження.

            Чорнобиль… чорний біль нашої землі. І скільки б не минуло років все одно це слово полум’янітиме чорним вогнищем скорботи.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]