Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Проїзд у Миргороді залишиться найнижчим
2015-03-24

У миргородському міському транспорті тариф є і залишиться найнижчим, ніж в інших містах Полтавської області, навіть після здорожчання. З 27 березня миргородцям доведеться сплачувати 3 гривні за поїздку. Відповідне рішення затверджено на виконавчому комітеті міської ради. Діючий тариф у маршрутному таксі -  2. 25 грн.

Спеціальна комісія, яка працювала над вивченням цього питання та проводила розрахунки, дійшла висновку, що враховуючи зростання пального та з метою збереження діючої маршрутної мережі, доцільно встановити граничний розмір тарифу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування, який працює в режимі маршрутного таксі, у розмірі 3,00 грн. (Собівартість у пропонованому тарифі (3 грн.) – 7,33 грн./км. Витрати на пальне складають 63,5%.)

Після здорожчання вартість проїзду у Миргороді залишиться найнижчою у Полтавській області. Для порівняння, діючий тариф у Лубнах - 2.50 грн., Кременчуці  і Полтава  - 3 грн. Комсомольську – 4 грн. Перевізники пропонують  свій тариф: 4,0-4,5 грн. у Лубнах, 5,5-6  грн. у Комсомольську,  4,5-5,5 грн. у Кременчуці та 5,5-7,0 грн. у Полтаві.

 
ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]