Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Проєктний менеджмент для ініціативних громадян
2023-02-13

У Миргороді охочих  вчили писати проєкти. Громадяни, які попередньо зареєструвалися (заповнили відповідну анкету) на навчання від ПРООН, дізналися особливості написання та подання проєктних заявок, спрямованих  на розвиток, поліпшення та зміну існуючої ситуації. За словами тренерки Світлани Громцевої, директорки КУ «Обласний молодіжний центр» Полтавської облради, тренерки програм з молодіжної політики та проєктної діяльності, а також  експерта з розвитку громадянського суспільства Сергія Митрохіна, головними цілями навчання було формування в учасників розуміння форм підтримки проєктних ініціатив ПРООН в рамках грантових конкурсів та надання учасникам інформації щодо особливостей написання та подання проєктних заявок.

Під час дводенного тренінгу "Базовий тренінг з проєктного менеджменту для ініціативних громадян"  учасники активно освоїли ази та практично виконували завдання проєктного менеджменту. Працювали над ребрендингом громади, створенням медіа-хабу, психологічною підтримкою громадян, захистом безпритульних тварин. Учасники активно брали участь у дискусіях та працювали в командах.  Озвучені ідеї стосувалися втілення різних ініціатив у сфері  громадської безпеки, соціальної згуртованості, інтеграції ВПО, розвитку ветеранської спільноти, підтримки молоді та незахищених верств та інших ініціатив у місцевих громадах.

По завершенню тренінгу учасники отримали відповідні сертифікати та були вдячні за цікаве і корисне навчання. Засвоєні знання вони використають для підготовки проєктних ідей та залучення грантових коштів на їх реалізацію.

Тренінг організовано за безпосереднього сприяння  Програми розвитку ПРООН в Україні та за фінансової підтримки  Європейського Союзу, наданої в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

 
ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]