Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Проєкт програми МАГ "Summer movies Myrhorod"
2019-12-12

Уже два роки поспіль активна молодь міста організовує літні кіноперегляди просто неба. Ідея започаткувати проєкт "Summer movies Myrhorod" виникла навесні 2018 року, коли члени молодіжної громадської організації "За нами майбутнє" вирішили спільними зусиллями проводити безкоштовні кіновечори. Перші сеанси організували завдяки підтримці міської ради, використовуючи обладнання громадської організації, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та підприємців, які зголосилися допомогти та підтримали цю ідею.  Все починалось з 50-70 глядачів, але завдяки дружній атмосфері та цікавому контенту, їх чисельність постійно зростала.

З огляду на позитивні відгуки жителів міста щодо проєкту, активісти вирішили продовжити його реалізацію і в 2019 році. Для забезпечення якісного зображення підчас кіноперегляду, виникла гостра необхідність придбати новий та більш потужний проектор, а також екран більших розмірів. В цьому молоді допомогла міська програма "Місто активних громадян". Завдяки підтримці членів конкурсної комісії, проєкт набрав необхідну кількість балів та отримав фінансування, яке дозволило не тільки оновити технічне обладнання, але закупити подарунки для розіграшів та декор для наступних кіносеансів.

Як результат, впродовж літа 2019 року члени громадської організації "За нами майбутнє" організували 15 безкоштовних кінопереглядів на міському стадіоні "Старт". За підрахунками організаторів їх відвідали понад 3 000 жителів та гостей міста. В рамках проєкту було проведено тематичні конкурси та розіграші з нагоди Дня батька, Всесвітнього дня безпритульних тварин, на екологічну тематику. Не обійшлося навіть без романтичного освідчення під час одного з кінопереглядів. Про наш проєкт написали в 5 обласних ЗМІ, серед яких ОКІА "Новини Полтавщини", Телеканал Центральний, Інетернет-видання "Полтава365", інформаційний сайт "Полтава-Інфо".

Відділ молоді і спорту міської ради й надалі підтримуватиме даний проєкт та спільно з активом МММГО "За нами майбутнє" буде втілювати його в наступних роках!

 Фотогалерея Проєкту

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]