Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про зміну вартості оформлення закордонного паспорта
2017-12-06

У мережі Інтернет активно поширюється інформація про зміну вартості оформлення закордонного паспорта. Насправді вона не відповідає дійсності. Інформація, яку поширюють веб-сайти, вирвана з контексту й через це провокує чимало запитань. Насправді ж там йдеться про постанову Кабінету Міністрів України від 2 листопада 2016 року № 770 «Деякі питання надання адміністративних послуг у сфері міграції». У ній затверджено виключно вартість адміністративних послуг у сфері міграції. Разом з тим адміністративний збір при отримані послуги складається із двох складових: власне, вартості адміністративної послуги та вартості бланка.

Відтак, у разі оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон у регламентному порядку громадяни сплачуть 557 грн 32 коп., з яких 253 грн. − вартість адміністративної послуги та 304 грн. 32 коп. – вартість бланку паспорта громадянина України для виїзду за кордон (постанова КМУ від 26.10.2011 № 1098). У разі термінового оформлення громадяни сплачують 810 грн. 32 коп.: вартість адміністративної  послуги подвоюється, тобто становить 506 грн. та додається          вартість бланку документа – 304 грн. 32 коп., визначена виробником.
            На офіційному веб-сайті Державної міграційної служби України є сервіс розрахунку вартості послуг та виписка рахунків з реквізитами, які при необхідності можна роздрукувати.

Для оформлення біометричного закордонного паспорта громадянам необхідно звертатися до відповідного найближчого підрозділу міграційної служби незалежно від місця реєстрації. У місті Миргороді громадянам необхідно звертатися за адресами: вул. Якова Усика, 34, де тільки працівники міграційної служби здійснюють фотографування, сканування підпису та відбитків пальців рук особи, і без особистої присутності людини у підрозділі міграційної служби ці процедури провести неможливо.

Для подачі документів на оформлення закордонного паспорту громадянину необхідно мати при собі паспорт громадянина України, ідентифікаційний код та закордонний паспорт, якщо такий був.  Система, на основі якої оформлюються біометричні паспорти, не приймає інформацію з жодних носіїв. Працівник міграційної служби особисто вносить дані до заяви-анкети особи для внесення інформації до Єдиного державного демографічного реєстру.

Актуальну інформацію щодо оформлення біометричних документів, а також адреси та контактні телефони підрозділів Управління Державної міграційної служби України в Полтавській області  можна знайти на веб-сайті ДМС України: http://dmsu.gov.ua. Також в Управлінні працює телефон «Гаряча лінія»:    (0532) 60-89-69.

УДМС України в Полтавській області

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]