Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про підготовку до пляжного сезону
2022-05-24

У Миргороді до початку купального сезону комунальники готують міський пляж. Офіційно пляжний сезон має розпочатись із першого червня. Тож працівники комунального підприємства "Спецкомунтранс" виконають низку робіт на території міського пляжу, який входить у їхнє підпорядкування. Фахівці-аквалангісти вже обстежили дно в межах  акваторії. З водойми дістали сміття та травмонебезпечні предмети. 

Загалом на території міста буде облаштовано чотири пляжі, де чергуватимуть матроси-рятівники: центральний пляж та відомчі, які знаходяться на теритрії санаторних закладів. Також визначено перелік місць масового відпочинку біля водойм, де можливий перепочинок без купання – це зелені зони, які історично склалися на території міста та сільських населених пунктів громади.

Про це повідомили під час засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС, де детально було обговорено підготовку до купального сезону 2022 року та літнього відпочинку, а також запобігання загибелі людей на водних об’єктах Миргородської міської територіальної громади в літній період.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]