Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про навчання в рамках проєкту "EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП "
2021-11-10

З 01 по 05 листопада в рамках проєкту "EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП", що  фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, у м. Миргород було проведено два навчальні цикли для підприємців-початківців та підприємців, що мають значний досвід ведення бізнесу.  Спільно організовані Миргородською міською радою та ГО "Зміни можливі" навчання були проведені в конференц-залі ЦНАПу та читальній залі публічної бібліотеки ім. Д. Гурамішвілі.

Навчання проводили експерти Тетяна Зятікова, Сергій Гаращук та  Ніна Кузьменко. Для досвідченого бізнесу були розроблені та проведені заняття на теми: "Маркетинг і ваш бізнес",  "Позиціонування вашого продукту", "Ведення бізнесу в умовах карантинних обмежень: перехід в онлайн-режим", "Реклама і просування в соціальних платформах: бізнес профіль, рекламний кабінет, таргетинг", "Тендери Прозорро – можливість розвитку будь-якого бізнесу". Підприємці ознайомилися, як організувати та вести бізнес в онлайн-режимі, як бізнес може доєднуватися до торгів на електронній системі закупівель Прозорро тощо.

Підприємці-початківці відвідали заходи на тему: "Сталі підходи до ведення бізнесу в умовах карантинних обмежень",  під час якої були використані такі  презентаційні матеріали як “Бізнес-план: що це та для чого потрібен?”, “Бізнес як проєкт”, "Сталі підходи до ведення бізнесу". Учасники практично вчилися визначати етапи, з яких складається бізнес-план, в які фінансові структури можна звернутися для подальшої реалізації свого бізнес-плану та його фінансування.

У заходах взяли участь найбільш активні представники громади - суб'єкти підприємницької діяльності.

На зустрічах розглядався досвід Німеччини у сфері ведення бізнесу, а також обговорювались проблемні питання відновлення бізнесу в  Україні.

За результатами проведених навчань підприємці будуть створювати власні бізнес-плани, які в подальшому знайдуть свого інвестора, зможуть розвивати та вести бізнес на онлайн платформах, просувати свій товар, бренд в онлайн режимі.

Проєкт виконується в рамках програми «Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі / EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», який спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]