Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про ID-картку
2017-03-31

Миргородським МРВ УДМС України в Полтавській області здійснює прийом заяв на оформлення паспорта громадянина України нового зразка у формі картки. Так званих «внутрішніх» паспортів у вигляді книжечки в Миргороді вже не оформляють. Відтепер кожен громадянин України, який досягнув 14 років зобов’язаний оформити паспорт. Наголошую на тому, що паспорт оформляється з 14 років, а не з 16, як це було раніше.

Дітям оформлення паспорта вперше проводиться безкоштовно. Особи, які оформляють паспорт у зв’язку з обміном при зміні прізвища, імені, при втраті, крадіжці паспорта та тим, у кого паспорт пошкоджений та є непридатним для користування за оформлення паспорта необхідно сплатити адміністративний збір, розмір якого на сьогодні складає 279 грн. Ніяких інших платежів при оформленні паспорта сплачувати не потрібно.

Громадяни, які  досягли 25-ти та 45-ти річного віку мають право вибору: або вклеювати  фотокартку в існуючий паспорт, або ж оформити id-картку.

Для того щоб оформити паспорт, громадянин має особисто звернутися до підрозділу за місцем реєстрації. Внутрішньо переміщені особи до підрозділу можуть звертатися за умови наявності у них довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Для оформлення паспорта вперше при досягненні 14 заявник подає такі документи :

  • свідоцтво про народження
  • паспорти батьків, або довідку про реєстрацію особи громадянином України;
  •  довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи ( для внутрішньо переміщених осіб)
  • довідку про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків(ідентифікаційний код) .

Заявник для оформлення паспорта у зв’язку з обміном  подає:

  •  паспорт, що підлягає обміну;
  • свідоцтво про шлюб ( розірвання шлюбу) чи рішення суду про розірвання шлюбу, яке набрало законної сили;
  • ідентифікаційний код
  • квитанцію про сплату адміністративного збору.

Всі документи подаються в оригіналі, ніяких копій подавати не потрібно.

Для оформлення закордонного паспорта громадянам необхідно звертатися до найближчого підрозділу міграційної служби незалежно від місця реєстрації, маючи при собі паспорт громадянина України, ідентифікаційний код та закордонний паспорт, якщо такий був. Під час оформлення документів здійснюється фотографування, сканування підпису та відбитків пальців рук особи, і без особистої присутності людини у підрозділі ДМС ці процедури провести неможливо.

Вартість оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон на протязі 20 робочих днів  становить 557,32 гривень , за 7 робочих днів – 810,32 гривень.

Управління державної міграційної служби у Полтавській області закликає громадян не користуватися послугами сумнівних посередників, які пропонують оформлення паспортів за підвищеними тарифами. Жодна організація в Україні, окрім Державної міграційної служби України, не наділена повноваженнями щодо оформлення паспорта громадянина України .

Миргородський МРВ працює щоденно, крім неділі та понеділка без перерви. У вівторок  та четвер з 8:00 до 17:00 години, середа та п’ятниця - з 9:00 до 18:00  у суботу з 8:00 до 15:45.  Адреса підрозділу залишилась незмінною будинок 34 по вулиці Якова Усика в місті Миргороді. 

Начальник Миргородського МРВ

УДМС України в Полтавській області       

  М.К.Литвишко

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]