Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Про готовність комунальних служб до роботи в осінньо-зимовий період
2018-10-03

3 жовтня відбулося планове засідання виконавчого комітету. Основним питанням порядку денного було забезпечення життєдіяльності міста та підготовка служб міського господарства до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2018-2019 років. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха.

Про готовність комунальних служб до роботи в осінньо-зимовий період доповідав начальник відділу ЖКГ Михайло Коркішко. Він детально проінформував про виконану роботу на всіх підприємствах для забезпечення життєдіяльності міста. За його словами, підприємства надавачі житлово-комунальних послуг готові до початку опалювального сезону 2018-2019 років. Підприємствами проведені необхідні заходи з підготовки  господарства до роботи в умовах осінньо-зимового періоду, проведені роботи по підготовці житлового фонду міста та соціально значимих об’єктів. Підготовлено техніку для боротьби із сніговими заметами та закуплено пісчано-сольову суміш, реагенти для боротьби з ожеледицею. На підприємствах діють аварійно-диспетчерські служби для оперативного реагування на аварійні ситуації.

            Коментуючи тему міський голова повідомив, що на позачерговій сесії буде виділено кошти на завершення видів ремонтних робіт та доручив провести інвентаризацію люків для якнайшвидшого вирішення цього питання.

            Також на засіданні було заслухано інформацію начальника ВЖКГ про стан боротьби з амброзією на території міста. Під час обговорення питання міський голова Сергій Соломаха наголосив на необхідності проведення комплексної та систематичної роботи по боротьбі із алергеном. Для цього доручив відповідним службам спільно розробити програму, в якій передбачити календарні заходи та дієвий механізм знешкодження небезпечної рослини, від якої з кожним роком страждає від все більше людей.

            У ході роботи виконкому також було розглянуто та ухвалено рішення з питань архітектури, підприємницької діяльності, забезпечення соціальних гарантій миргородцям.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]