Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Правильно навчає той, хто навчає цікаво…
2016-12-08

Учитель - це золоте слово, яке необхідно писати з великої літери, так як жодна людська діяльність не зрівняється з цією дивовижною професією! Школа – другий дім Вчителя, оскільки більшість часу він проводить у ній, віддаючи тепло свого серця всім, хто знаходиться поряд. Педагог – особистість творча. Кожен прагне пізнати себе, своє Я, щоб допомогти стати маленьким особистостям великими людьми. Адже талант вчителя полягає в умінні передавати легко й цікаво знання, відповідати на питання, що не стосується предмету, бути витривалим, терплячим, дружелюбним, творчим, креативним.

1 грудня 2016 року в методичному кабінеті відбувся тренінг «Екскурсія у своє Я» для молодих спеціалістів, які тільки почали працювати в навчальних закладах міста. Учасники «Школи молодого педагога» спробували розкрити свою особистість, знайти відповіді на питання, які турбують: як знайти компроміс у спілкуванні  з батьками, з гіперактивними та агресивними дітьми; як відволікти дітей від використання на мобільних телефонів не за призначенням; як підготувати цікавий сучасний урок без підручника (на даному етапі підручники не відповідають навчальній програмі, а в 11 класі - відсутні).

Під час тренінгу педагоги продемонстрували комунікативні вміння щодо обміну інформацією з іншими, ерудицію, інтелект, здібність знаходити вихід зі складних ситуацій. Дійшли висновку: щоб стати успішним Учителем, потрібно бути максимально позитивним, об’єктивним, пунктуальним, ввічливим, майстерно володіти вмінням слухати і чути, знати досконало  свій предмет та зацікавити ним дітей. Саме такими і хочеться побачити молодих спеціалістів у їхній діяльності.

А також хочеться побажати батькам більше довіряти молодим і бути впевненими, що педагоги зроблять усе можливе задля всебічного розвитку своїх вихованців.

Вікторія Кічайкіна,

методист відділу освіти 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]