Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Правове виховання неповнолітніх
2017-02-27

Ми живемо в складний час економічних криз та соціальних потрясінь. Усі ці негаразди гостро відчувають підлітки. Щороку в Україні зростає рівень скоєння неповнолітніми кримінальних правопорушень, а тому дане негативне явище повинно бути найбільш актуальною проблемою сучасного суспільства.

Стан дитячої злочинності завжди викликає занепокоєння та зумовлює необхідність пошуку нових засобів для її попередження. Із метою зменшення злочинних проявів у середовищі неповнолітніх начальником Миргородського міськрайонного відділу з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Явтушенком Юрієм Анатолійовичем спільно з класним керівником 7 класу Миргородської ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів Ситник Анною Миколаївною було проведено захід, спрямований на правове виховання неповнолітніх, їх ознайомлення з Кримінальним кодексом України та Кодексом України про адміністративні правопорушення. Під час зустрічі неповнолітнім було роз‘яснено відмінність між кримінальною та адміністративною відповідальністю, а  також наслідки скоєння кримінальних та адміністративних правопорушень. Саме цим заняттям працівники Миргородського міськрайонного відділу з питань пробації намагалися донести до підлітків, що неповнолітні особи, які стали на хибний шлях скоєння правопорушень, можуть втратити свій шанс на побудову щасливого майбутнього.

Діти - це найцінніший скарб людства, бо саме вони тримають у своїх руках ключі від дверей до нашого майбутнього. А яким воно буде, залежить уже сьогодні від усіх нас - дорослих людей.

Фахівець (з питань соціальної роботи з суб`єктами пробації) Миргородського міськрайонного відділу з питань пробації Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Леся Гуцалюк.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 березня 2024 року

Сплачуємо борги до бюджету громади!

     
     
Оголошення

Змінено час засідання виконавчого комітету

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 березня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]