Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Правоохоронцями затримано особу, що підозрюється в спричиненні тяжкого тілесного ушкодження односельцю
2017-12-21

Миргородською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду для розгляду по суті обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом спричинення тяжких тілесних ушкоджень мешканцю Миргородського району. У ході проведення досудового розслідування встановлено, що раніше неодноразово судимий житель с. Єрки Миргородського району, в липні 2015 року, відпочиваючи біля магазину, що в центрі села, в ході сварки наніс один удар ножем в грудну клітину потерпілому, чим заподіяв останньому тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент заподіяння.

В подальшому, намагаючись уникнути відповідальності, підозрюваний з місця фактичного проживання зник та більше двох років переховувався від органів досудового розслідування. Протягом даного часу, підозрюваний перебував у державному та міжнародному розшуку. Завдяки зусиллям правоохоронців та здійсненню належного прокурорського нагляду, підозрюваного розшукано в Попаснянському районі Луганської області та доставлено до суду для обрання запобіжного заходу.

В подальшому, слідчим суддею задоволено клопотання правоохоронців, підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 8 років.

 

П. Петренко

прокурор Миргородської

місцевої прокуратури

                                            

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]