Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Права та обов’язки споживачів природного газу
2019-04-18

17 квітня для студентів Університету третього віку відбувся плановий захід - зустріч із головним спеціалістом Миргородського бюро правової допомоги Н. М. Пищимухою під назвою «Права та обов’язки споживачів природного газу».

Наталія Миколаївна розповіла, що побутові споживачі природного газу - це фізичні особи, які отримують природний газ з метою використання для власних побутових потреб, у тому числі для приготування їжі, підігріву води та опалення своїх житлових приміщень. Під час лекції обговорювалися правила постачання природного газу, складання договору газопостачання побутовим споживачам, а також про метрологію та метрологічну діяльність. Також розповіла про порядок знімання показників з газових лічильників, про порядок відключення газопостачання та як і коли повинна проводитись повірка газових лічильників та наголосила, що споживач повинен своєчасно та в повному обсязі сплачувати за природній газ на умовах зазначених у договорі.

 Надана інформація була дуже корисна і зрозуміла для підопічних Територіального центру. Вони активно задавали питання, на які отримали чіткі і зрозумілі відповіді. Відвідувачі заходу були запрошені на юридичне консультування до Миргородського бюро правової допомоги, що знаходиться за адресою: вул. Гоголя, 165. Хочеться висловити щиру подяку за підвищення правової свідомості людей похилого віку головному спеціалісту Н.М.Пищимусі та начальнику відділу Ю.В.Барило,- розповіли у Терцетрі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]