Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Права та гарантії пацієнтів медичних установ
2018-12-13

12 грудня для підопічних Територіального центру відбувся плановий захід-зустріч із головним спеціалістом Миргородського бюро правової допомоги Наталією Миколаївною Пищимухою під назвою «Права та гарантії пацієнтів медичних установ». Під час лекції обговорювались права громадян на охорону здоров’я та медичну допомогу гарантовані Конституцією України. 

Також Наталія Миколаївна розповіла про порядок вибору сімейного лікаря, який надає первинну медичну допомогу і які  потрібні документи для підписання декларації, про урядову програму «Доступні ліки» та про відповідальність медичних працівників.

Варто зазначити, що зустріч пройшла в теплій і щирій атмосфері. Студенти Університету ІІІ віку виявили цікавість до прослуханої лекції, активно ставили  питання, що найбільше їх турбують у повсякденному житті, на які вони отримали вичерпні відповіді. Всім бажаючим були надані індивідуальні поради та рекомендації і запрошення на індивідуальне консультування до Миргородського бюро правової допомоги, що знаходиться за адресою: вул. Гоголя,165.

Щиро дякуємо головному спеціалісту Миргородського бюро правової допомоги Наталії Миколаївні Пищимусі та начальнику відділу Юлії Віталіївні Барило за цікаві та змістовні лекції та за підвищення правової свідомості студентів Університету ІІІ віку та з нетерпінням чекаємо на подальші зустрічі. 

Територіальний центр

Соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

Миргородської міської ради

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]