Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Працювала профільна комісія з питань житлово-комунального господарства
2019-03-27

Більше 20 питань у сфері комунальної діяльності було внесено на розгляд постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, торговельного обслуговування, транспорту, зв’язку, екологічної політики, засідання якої відбулося 26 березня у рамках підготовки чергової сесії.

Перед розглядом питань, контроль за якими покладено на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, торговельного обслуговування, транспорту, зв’язку, екологічної політики, на засіданні комісії було розглянуто звернення від громадян. Так, мешканців вулиці Нафтовиків, просять втрутитися в ситуацію з початком підготовчих робіт на орендованій землі біля їхніх будинків. З даного питання було заслухано юридичні роз'яснення.  Це питання  продовжать розглядати на земельній комісії. Інше звернення надійшло від громадського формування "Оберіг" про виділення приміщення для громадської організації.

Загалом до порядку денного комісії було включено такі питання:

  1. Про надання дозволу на відчуження шляхом продажу через електронні аукціони «ProZorro.Продажі» пінопласту ПСБС-35.
  2. Про внесення змін до рішення міської ради 6 скликання від 30 березня 2012 року№22«Про затвердження Програми «Питна вода Миргородщини по м. Миргороду на 2012-2020 роки».
  3. Про внесення змін та доповнень до рішення 43 сесії міської ради 7 скликання від 29 січня 2019 року №4 «Про затвердження переліку об’єктів на 2019 рік по ремонту дорожньо-мостового господарства та об’єктів благоустрою м. Миргорода».
  4. Про внесення змін до рішення 19 сесії міської ради 7 скликання (друге засідання) від 22.12.2016 року №32 «Про затвердження Міської програми благоустрою міста на 2017 – 2021роки».
  5. Про внесення змін до рішення 21 сесії міської ради 7 скликання  від 27 лютого 2017 року №5«Про затвердження Програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів інфраструктури міста Миргород на 2017-2021 роки».
  6. Про звернення до Полтавської обласної ради щодо ситуації, яка склалася на обласному комунальному виробничому підприємстві водопровідно-каналізаційного господарства „Миргородводоканал”.
  7. Про внесення змін до рішення 43 сесії міської ради 7 скликання від 29.01.2019 року №7 «Про затвердження Програми капітального ремонту, реконструкції та будівництва вуличного освітлення в м. Миргород на 2019 рік».
  8. Про прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Миргорода малих архітектурних форм.
  9. Про припинення дії договору та передачу нежитлового приміщення.
  10. Про надання згоди на прийняття із спільної власності сіл, селищ, міст Полтавської області до комунальної власності територіальної громади міста квартири № 2 по вул. Сорочинська, 162.
  11. Про проведення конкурсу на право укладення договору оренди.
  12. Про надання Миргородському комунальному житлово-експлуатаційному управлінню дозволу на отримання кредитного ліміту на поточний рахунок.
  13. Про затвердження переліку природоохоронних заходів для фінансування з фонду охорони навколишнього природного середовища міста у 2019 році.
  14. Про внесення змін до рішення 43 сесії міської ради 7 скликання від 29 січня 2019 року № 6 «Про затвердження «Програми капітального ремонту житлового фонду м. Миргорода на 2019 рік».
  15. Про передачу службового автомобіля.
  16. Про затвердження цільової програми відшкодування частини суми кредиту для ОСББ на стимулювання впровадження енергоефективних заходів на 2019-2022 роки.
  17. Про затвердження заступника міського голови.
  18. Про звіт тимчасової контрольної комісії щодо законності придбання та використання у 2017-2018 році грунтопокращувального засобу "Агростоп" ТМ "Алергостопамброзія", ремонту фонтану на центральній площі міста.

Всі питання порядку денного було ретельно опрацьовано, обговорено та проаналізовано. Низку рішень, до яких виникали питання, було залишено на доопрацювання та надано рекомендації.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]