Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Працювала адміністративна комісія
2017-06-15

14 червня відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради. Цього разу було розглянуто 14 адміністративних протоколів, які склали працівники інспекції з благоустрою з початку поточного місяця.  Вів засідання перший заступник міського голови, голова цієї комісії Сергій Швайка. Він зазначив, що незважаючи на постійні роз'яснення Правил благоустрою території, чимало фізичних та юридичних осіб продовжують їх порушувати.  Останні справи  стосувалися несанкціонованої торгівлі, розклеювання оголошення у невстановлених місцях, порушення правил торгівлі та інші.

Голова комісії нагадав, що за порушення Правил благоустрою передбачена адміністративна відповідальність за ст. 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення», що передбачає накладення штрафу на порушника в розмірі 340 – 1700 грн. Порушення правил благоустрою міської території передбачає накладення штрафу  від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних  мінімумів громадян і посадових осіб, громадян-суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів   громадян.

Розміри штрафів визначають члени адміністративної комісії, засідання якої  проходить двічі на місяць. За словами Сергія Швайки,  повторне порушення  Правил благоустрою передбачає максимальний розмір штрафних санкцій зігдно з чинним законодавством. У разі відмови громадянами сплачувати штрафні санкції, відповідні справи передають у виконавчу службу.  

З початку року працівники   інспекції з благоустрою склали 120  протоколів на загальну суму  понад 51 тис.грн.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 березня 2024 року

Сплачуємо борги до бюджету громади!

     
     
Оголошення

Змінено час засідання виконавчого комітету

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 березня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]