Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Працюємо для перемоги!
2022-04-05

Незламні, стійкі та згуртовані на всіх фронтах українці працюють для Перемоги та допомагають один одному  під час війни.  За словами  першого заступника Миргородського міського голови Олександра Острянина, нещодавно, від Миргородської громади харків’янам відправили черговий вантаж, ще одну вантажівку води.  А завдяки  добрим друзям з Європи та партнерам гуманітарна допомога надійшла і нашій громаді.

"Мої друзі з Європи зібрали чергову партію гуманітарної допомоги, а друзі з батальйону "Львів" посприяли, щоб Миргородська громада отримала продовольчі товари, одяг і взуття, ковдри, дитяче харчування, памперси, ліки, перев'язувальні матеріали, засоби гігієни та багато іншого. Водій Микола, вчергове, незважаючи на небезпеку на дорогах, ризикуючи власним життям і технікою, доставляє всю необхідну гуманітарну допомогу до пунктів призначення. Ваша самовіддача, відвага та патріотизм не будуть забуті! Я пишаюся тим, що доля звела мене з людьми, які сьогодні все роблять для нашої країни! Працюємо для перемоги! Все буде Україна! Слава Україні! Ми переможемо ворога!" - сказав Олександр Острянин.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]