Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Позитивний трудодень»
2016-08-15

Соціально-психологічний тренінг «Позитивний трудодень» для внутрішньо переміщених осіб організували працівники Єдиного центру допомоги вимушено переміщеним особам, що працює на базі Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міської ради.

Мета заходу, що відбувся в актовому залі Миргородської міської публічної бібліотеки для дорослих ім. Д. Гурамішвілі, досить значима: навчитися зрозуміти, як мислити позитивно кожен день, адже трудимося ми постійно і необов’язково наша щоденна праця пов’язана з основною працездатністю. Важливим напрямом її реалізації працівниками Єдиного центру допомоги ВПО було прагнення формувати у свідомості ВПО великий потенціал такого мислення для власного саморозвитку та оптимізації психологічного самопочуття і комфорту. Тренінгова, спільна, розвиваюча діяльність учасників (ВПО) сприяла: нейтралізації негативних психоемоційних проявів, переживань, «ефекту буденності і сірості» життя; покращенню настрою, підвищенню активності, бадьорості, енергійності за рахунок корисних порад та відповідей на важливе питання «Як почати кожен день – позитивно?». Всі учасники тренінгу отримали на згадку чудові подарунки і гарний настрій на весь день.

Тренінг «Позитивний трудодень» - це можливість для кожного відчути переваги позитивного мислення, застосувати даний образ мислення до себе і відчути ті можливості, які відкриває перед людиною позитивна саморегуляція та установка. Також, це реальна нагода на практичних вправах «розвантаження» спробувати відчути себе краще, повним сил і здатним змінити свій звичайний ранок на бадьорий, корисний та радісний; зрозуміти як управляти своїм мисленням так, щоб зробити своє життя і кожен день оптимістичним. Даний тренінг, окрім гарантованого покращення самопочуття, створює позитивну міжособистісну атмосферу доброзичливого спілкування і співпраці ВПО, які хоч і пов’язані спільною проблемою вимушеного переміщення, проте такий тренінговий міжособистісний зв'язок формує спільну, позитивну, співпрацю і самореалізацію всіх учасників. Хоча це не новий, але, завжди актуальний спосіб дізнатися як ти зможеш змінити не тільки своє життя, а й життя важливих для тебе людей, оточуючих, які наповнюють наше повсякденне життя, зарядитися позитивом і передати, хоча б навіть посмішкою, добрий заряд позитиву перехожим!

Нові і позитивні тренінгові заняття будуть проводитися і надалі, саме тому всі внутрішньо переміщені особи (які проживають у м. Миргород), які бажають гарно і корисно для здоров’я та життя провести час на наступних тренінгових заняттях  - є нашими найбажанішими гостями у Єдиному центрі допомоги ВПО, який знаходиться за адресою: м. Миргород, вул. Сорочинська, 14а, ІІ поверх, к.205, тел. 5-51-25; робочі години з 08:00-17:00 (12:00-13:00 обідня перерва), а також зможуть отримати безкоштовні консультації та послуги психолога ЄЦД ВПО, Анни Миколаївни Дальченко,  залишити свої побажання та контакти для нових зустрічей, приємного відпочинку на заняттях з позитивного саморозвитку.

Нещодавно для вимушено переміщених осіб м. Миргорода Єдиний центр допомоги вимушено переміщеним особам створив доступну, корисну та цікаву сторінку в соціальній мережі «Психологія ЄЦД ВПО Миргород», на якій розміщена найбільш актуальна та необхідна інформація психолого-просвітницького, розвиваючого та пізнавального спрямування для ВПО, яка обов’язково стане в нагоді кожному, як мотиватор до  саморегуляції та покращення психологічного самопочуття і настрою. Деталі за посиланням: https://new.vk.com/ecdpsyholog

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]