Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Понад 1,5 мільйона гривень виділено з міського бюджету на охорону здоров’я
2020-03-27

26 березня  відбулося засідання 54 позачергової сесії міської ради 7 скликання. Вів сесію, на якій були присутні 27 депутатів, міський голова Сергій Соломаха. До порядку денного внесено 17 питань. Засідання транслювалося онлайн, депутати працювали з дотриманням карантинних обмежень та  за ухваленим тимчасовим регламентом.

Ключові питання сесії стосувалися змін до головного кошторису міста. Більше 1,5 млн.грн. з міського бюджету додатково виділили на медичне забезпечення населення. Зокрема, на програму “Здоров’я жителів міста Миргорода”  спрямували 1 050 000 грн.  Ці кошти розподілять так: для забезпечення міського населення препаратами інсуліну хворих на цукровий та нецукровий діабет – 600 000 грн., відшкодування вартості наркотичних засобів для лікування жителів міста з онкологічними захворюваннями – 300 000 грн., на проведення робіт по забезпеченню централізованої подачі кисню в боксовані палати інфекційного відділення ЦРЛ – 100 000 грн., на забезпечення паливно-мастильними матеріалами транспорту, який буде задіяний для підвозу медичних працівників КНП "Центральна районна лікарня" в період пандемії, за умови відсутності транспортного сполучення в місті – 50 000 грн.

Для КНП "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" на придбання виробів медичного призначення, медикаментів та інших засобів необхідних для виявлення, надання медичної допомоги і запобігання поширення вірусу COVID-19   було виділено 500 000 грн.

Інші рішення передбачали фінансування заходів на 2020 рік, пов’язаних з реалізацією Програми капітального ремонту житлового фонду Миргорода на 2020 рік.

Також депутати підтримали перерозподіл коштів між загальним та спеціальним фондами в межах асигнувань, передбачених на реалізацію програми фінансової підтримки комунального підприємства "Миргородводоканал" - 600 000 грн. Ці кошти підприємство спрямує на погашення заборгованості по електроенергії. Інші рішення передбачали оптимізацію преміювання міського голови, а також  питання у сфері земельного законодавства та деяких рішень виконавчого комітету, прийнятих у міжсесійний період.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]