Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Польська делегація у Миргороді
2015-08-18

До Миргорода, у рамках проекту «Громадський діалог – співпраця органів самоврядування – краща якість публічних послуг», завітала польська делегація у складі Пауліни Трушко та Томаша Чубари. Слід відзначити, що цей проект реалізується Центром європейської співпраці (Польща) спільно з Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень (Україна) та Центром транскордонної співпраці в рамках Польсько-Канадської Програми Підтримки Демократії.

Польські гості зустрілися із міським головою Сергієм Соломахою, де секретар Центру європейської співпраці Пауліна Трушко розповіла про мету своїх відвідин Миргорода та поцікавилась, як миргородська влада підвищує якість публічних послуг через залучення жителів міста до процесу прийняття рішень і до громадського діалогу. А представники міської влади ознайомили гостей із кращими проектами та напрацюваннями громади міста Миргорода: відбулося ознайомлення із проектом «Енергоефективна санація ДНЗ №5 «Сонечко», термомодернізованого в рамках реалізації проекту GIZ «Енергоефективність у будівлях». Також колег з Польщі зацікавив проект «Модернізація вуличного освітлення з використанням інноваційних енергоефективних заходів ВДЕ (енергія сонця) м. Миргород». Нагадаємо, що цей проект був реалізований наприкінці 2014 року, у співпраці із проектом GIZ «Енергоефективність у громадах», громадською організацією міста Миргорода «За нами майбутнє» та міською радою. Цікавість у гостей викликав і огляд об’єкту, де реалізується проект «Утеплення житлового будинку по вулиці Старосвітська, 20» за програмою дольової участі мешканців та міської ради. Побували гості і в Центрі надання адміністративних послуг, який уже тривалий час успішно працює в нашому місті. Та особливу цікавість викликав огляд біокотельні, модернізованої за участі Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Місцеві альтернативні джерела енергії: м. Миргород».

По закінченню візиту польської делегації у Миргород обидві сторони висловили сподівання на подальшу спільну, злагоджену і продуктивну співпрацю.

Віра ЯВТУШЕНКО

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]