Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Поліція спілкується з журналістами
2016-09-23

Із журналістами зустрічалися керівник Миргородського відділу поліції Микола Кульчицький та начальник Миргородського міжрайонного відділу управління поліції охорони в Полтавській області Микола Філоненко. Тема зустрічі - стан правопорядку на території обслуговування та заходи щодо посилення захисту майна громадян і протидії квартирним крадіжкам.

«З початку поточного року кількість квартирних крадіжок по всій Полтавській області значно зросла. Не є винятком і місто Миргород, - розповідає Микола Кульчицький. – Бідність населення та небажання окремого контингенту громадян працевлаштовуватись дають підґрунтя до зростання злочинів майнового характеру. Злодії стають все винахідливіші. Навіть складні замки чи броньовані двері не захистять житло від крадіжки. Тож, аби застерегти своє майно від злочинних посягань, ми рекомендуємо скористатись послугами надійної і професійної охорони. Вже сама інформація про те, що об’єкт знаходиться під охороною - відлякує злодіїв».
  Присутній на прес-конференції начальник Миргородського міжрайонного відділу управління поліції охорони в Полтавській області Микола Філоненко доповнив: "Зараз триває всеукраїнська осіння соціальна акція «Квартира під охорону». У період із 15-го по 30-те вересня підрозділи поліції охорони зможуть взяти під охорону квартиру чи будинок за половину вартості монтажних послуг, а учасники антитерористичної операції отримають знижку -75 % на монтажні роботи".
  Прес-конференція тривала більше години. Журналісти поставили низку запитань з приводу скоєння майнових злочинів, протидії злочинності.

За матеріалами Миргородського відділу поліції

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]