Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Поліцейським офіцерам вручили ключі від службових автомобілів та помпові рушниці
2021-09-14

14 вересня на території Національного історико-архітектурного музею "Київська фортеця" Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський  вручив  представникам громад Київської, Вінницької та Полтавських областей сертифікати учасника пілотного проєкту "Поліцейський офіцер громади" та ключі від нових Renault Duster, які укомплектовані всім необхідним, на кшталт шерифа в США.

Сертифікати та ключі від двох службових автомобілів для поліцейських офіцерів Миргородської міської територіальної громади отримав перший заступник міського голови Олександр Острянин.

Олександр Іванович привітав поліцейських офіцерів, які вже три місяці  служать на благо мешканців сіл, що входять до території обслуговування Петрівцівської і Хомутецької поліцейських станцій.

Тепер, маючи  обладнані сучасні автомобілі, поліцейські зможуть оперативно реагувати на виклики та повідомлення громадян, запобігати вчиненню правопорушень, планувати спільну роботу та разом працювати над тим, щоб громада вдосконалювалася та ставала безпечнішою.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]