Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Поле чудес» для розвитку літніх людей
2019-09-20

Не кожному вдається доторкнутися до струн людської душі, але це вдалося колективу центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Миргородської міської ради, який в рамках проекту «Простір вільного розвитку літніх людей» провів інтелектуально-розважальний захід-гру «Поле чудес». «Квіти рідної країни» - за такою тематикою фахівці центру Валентина Донцова і Людмила Булатова підготували питання гри, а Людмила Байрамова – музичне супроводження. 

Все відбувалося за правилами – три тури і фінальна гра, справжній барабан з секторами, чорна скринька і дві шкатулки. Дивувала своєю активністю, ерудицією, винахідливістю і знаннями «золота» аудиторія. А музична пауза, підготовлена учнями Університету третього віку на чолі з їх чарівним організатором Валентиною Бровко, вразила талантом. Пісня «Черемшина» в їх виконанні довела до сліз організаторів заходу.
  А ще були переможці, призи , фіналісти і супер-приз. Панувала дуже душевна атмосфера, ніхто не залишився байдужим і зарядився позитивом. Несподіванкою стало для активної учасниці проекту «Простір для вільного розвитку літніх людей», активістки Університету третього віку Світлані Таран привітання з Днем народження від працівників центру СССДМ.
  Багато слів подяки за увагу до людей поважного віку почули фахівці ЦСССДМ. А колектив центру, в свою чергу, висловлює подяку Територіальному центру соціального захисту за плідну співпрацю. Дуже важливо надавати людям старшого покоління можливість відчувати себе впевненішими, активнішими і важливими громадянами нашого суспільства.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]