Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Поетичний букет Миргороду
2020-09-18

"Поетичний букет рідному місту" - під такою назвою у музеї Давида Гурамішвілі  відбулася презентація чергового, четвертого номера літературного альманаху «Миргородські обрії». У затишному куточку музейного подвір’я, під плакучими вербами зібралися автори збірки - члени літературного об’єднання «ДієСлово» та любителі поезії.

Серед авторів - вже добре знайомі миргородцям: Лариса Гараган, Наталія Дорогавцева, Сергій Кузнєцов, Людмила Маркова, Сергій Мисак, Петро Москаленко. Представили свої твори і нові члени літоб’єднання – Олег Бородай, Людмила Васильченко та Олександра Самарцева. Прикрасила зустріч власною піснею під гітару Олена Олійник-Локай.
  У патріотичних та ліричних, серйозних та жартівливих віршах дієслівців – роздуми про минуле і сучасність Миргорода, свій власний погляд на події в місті та країні, думки, надії, мрії… Душевні, написані від щирого серця поезії хвилювали і зворушували слухачів.
  Нова поетична збірка миргородських поетів, яку автори подарували всім закладам культури, міським та шкільним бібліотекам - це ще одна задушевна поетична мелодія, яка прославляє наше рідне місто, яка творить поетичний літопис Миргорода.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]