Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Почесною грамотою відзначена викладач Миргородської дитячої музичної школи
2017-11-15

9 листопада 2017 року в Полтавському музично-драматичному театрі ім. М.В. Гоголя відбулися урочистості, присвячені Всеукраїнському дню працівників культури та майстрів народного мистецтва, де були відзначені кращі працівники закладів культури з різних міст Полтавської області.

Після театралізованого музичного вітання працівники культури були урочисто нагороджені почесними грамотами Міністерства культури України, Полтавської обласної державної адміністрації, управління культури та подивилися виставу Полтавського музично-драматичного театру ім. М.В. Гоголя.

Мистецьку спільноту міста Миргорода на цьому зібранні представляла завідувач відділу оркестрових інструментів, викладач по класу скрипки Миргородської дитячої музичної школи ім. А.П.Коломійця Сидоренко Лідія Іванівна.

Лідія Іванівна вже 49 років працює у Миргородській дитячій музичній школі, викладає скрипку, нещодавно відзначила 70-річний ювілей. Після навчання у Полтавському музичному училищі ім.М.В.Лисенка повернулася працювати у рідну школу. Трудова книга Лідії Іванівни містить лише один запис – 16 серпня 1968 року прийнята на посаду викладача по класу скрипки.  

У 1970 році призначена завідувачем відділу оркестрових інструментів та до цього часу його очолює, проводить системну методичну роботу, організовує роботу по підвищенню кваліфікації викладачів відділу, є керівником ансамблю скрипалів. Незважаючи на поважний вік, Лідія Іванівна грає у складі оркестру народних інструментів викладачів школи, не пропускає жодної репетиції.

За роки роботи у музичній школі виховала не одне покоління юних музикантів, багато із яких продовжили навчання у вищих мистецьких навчальних закладах. Зараз поруч з нею у школі працює три її випускниці.

Лідія Іванівна нагороджена медаллю «Ветеран праці», неодноразово отримувала подяки та грамоти за сумлінну працю. 

            Цьогоріч з нагоди професійного свята, за вагомий особистий внесок у розвиток музичного мистецтва, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм Сидоренко Л.І. – єдину представницю з Миргорода, нагородили Почесною грамотою Міністерства культури України.

Колектив дитячої музичної школи ім.А.П.Коломійця щиро вітає Лідію Іванівну з високою відзнакою її праці та бажає подальших творчих успіхів!

Колектив Миргородської дитячої музичної школи ім.А.П.Коломійця

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]