Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Планова нарада з інспекторами Рад мікрорайонів
2019-10-07

На понеділковій нараді з інспекторами Рад мікрорайонів міста за участю секретаря міської ради Наталії Гирки обговорили тему субсидій, осіннього призову до армії та питання інформаційної співпраці по цих напрямках. Як відомо, з 1 жовтня 2019 року запроваджується механізм пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі. Порядком передбачено дві форми надання пільг у грошовій формі: безготівкова і готівкова.

За словами спеціаліста УСЗН, пільги у безготівковій формі призначатимуться в автоматичному режимі. За бажанням пільговика пільги можуть надаватися готівкою. Для уточнення персональних даних пільговикам можна звернутися в УЗСН ( вул. Гоголя, 92 каб.№3 або за телефоном 5-44-06.

Також з 1 жовтня до 31 грудня 2019 року триває військовий призов. Призову підлягають громадяни України чоловічої статі не старші 27 років. Військовослужбовці строкової служби до виконання бойових завдань в районі проведення Операції об’єднаних сил не залучаються і залучатись не будуть, - повідомила представник Миргородського ОВК. На нараді було обговорено організацію оповіщення призовників та співпрацю військкомату з Радами мікрорайонів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]