Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Пізнання світу через емоції
2017-02-22

Кожен, хто оволодіє вміннями  розуміти свої емоції, керувати ними, мотивувати свою діяльність, співчувати та  спілкуватися – належить до емоційно освічених людей, які краще і довше живуть, уміють знайти підтримку інших і самі ладні її надати, сміливо приймають життєві виклики, мають високу мету. Успіх гарантований тим, хто прикладає для цього власні зусилля.

На базі Миргородської ЗОШ І-ІІІ ст.№7 відбулося засідання творчої групи «Розвиток емоційного інтелекту в початковій школі». Учитель із розвиненим емоційним інтелектом легко запалює іскорки в очах своїх учнів. У цьому змогли переконатися учасники засідання, переглянувши в 3 класі урок української мови «Рід іменників.Сім’я» (вчитель Іванова В.Б.).

У центрі уваги засідання групи опинилися питання впровадження емоційної моделі освіти. Вчителі  були залучені до насиченої робота в групах, дискусій, тренінгу, обміну досвідом. У тренінгових ситуаціях, які створила керівник  групи  Дерій Ірина Миколаївна (ЗОШ І-ІІІст. №1 ім. Панаса Мирного), учасники опановували навички створення «ситуації успіху» та емпатійного сприйняття співрозмовника (уміння виражати емоції і розуміння емоційного стану іншої людини). Під час обговорення ніхто не залишився байдужим до проблем сучасної освіти, оскільки для досягнення своїх цілей кожному найважливіше вміти знаходити спільну мову з іншими людьми: розуміти чужу реакцію, домовлятися, співпрацювати, бути приємним у спілкуванні.

Отримані  знання стануть у нагоді кожному педагогу. Саме емоції відіграють важливу роль у прийнятті рішень, лідерстві і мотивації персоналу, у пізнавальних процесах, бо популярне прислів’я стверджує: «Інтелект дає тобі роботу, емоційність – кар’єру».

Вікторія Кічайкіна,

 методист відділу освіти

Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]