Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підсумки роботи спостережної комісії при виконавчому комітеті Миргородської міської ради за 2018 рік
2019-01-23

Спостережна комісія при виконавчому комітеті Миргородської міської ради здійснює свою діяльність згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 10.11.2010 р. №1042 "Про внесення змін до Положення про спостережні комісії".

Кількість членів спостережної комісії при виконкомі налічує 12 осіб, з яких 6 осіб - представники громадських організацій. На кінець 2018 року кількість членів спостережної комісії становила 12 чоловік.

Відповідно постанови КМУ від 10.11.2010 р. №1042 щомісячно проводяться засідання спостережної комісії, до участі в яких залучається Миргородський міськрайонним сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області Міністерства юстиції України, Миргородський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області, Миргородська міськрайонна філія Полтавського обласного центру зайнятості, Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Управління соціального захисту населення, Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради, секретарі рад мікрорайонів, представники засобів масової інформації. У 2017 році проведено 12 засідань спостережної комісії.

Відповідно до покладених на спостережну комісію завдань протягом минулого року проведена наступна робота:
- спільно з органами самоорганізації населення, за участю Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Управління соціального захисту населення, Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради проведена робота по соціальній адаптації умовно-достроково звільнених осіб; 
- проводилися щоквартальні звірки осіб зазначеної категорії, які перебувають на обліку у відділі поліції. З даними особами проводиться профілактична робота, в разі необхідності встановлюється адміністративний нагляд;

- спільно з Миргородською міськрайонною філією Полтавського обласного центру зайнятості вивчалися питання трудової адаптації даної категорії населення, проводилися звірки з метою встановлення достовірної інформації, щодо фактичного забезпечення роботою та перебування на обліку в  Миргородській  міськрайонній філії Полтавського обласного центру зайнятості умовно-достроково звільнених осіб.

Спостережна комісія сприяє створенню додаткових робочих місць, в тому числі і на підприємствах комунальної власності міста для працевлаштування даної категорії осіб.

На підставі повідомлень, що надходять із виправних закладів та звірок з відділом поліції ведеться облік осіб умовно-достроково звільнених з місць позбавлення волі. Станом на 31 грудня 2018 року на обліку спостережної комісії перебуває 2 умовно-достроково звільнені особи, потребують працевлаштування - 2 особи працездатного віку, надано матеріальну допомогу 2 особам у розмірі 1300 грн.  кожному.

 На обліку в Миргородській міськрайонній філії  Полтавського обласного центру зайнятості особи зазначеної категорії не перебували і за допомогою для працевлаштування не звертались.

На виробничих нарадах секретарів рад мікрорайонів міста проводиться закріплення звільненої особи з місць позбавлення волі за радою мікрорайону для встановлення громадського контролю з боку домових та вуличних комітетів громадян відповідної ради мікрорайону.

Комісія у складі секретаря відповідної ради мікрорайону, голови вуличного або домового комітету, дільничного інспектора поліції та представника Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради обстежують умови проживання осіб, що протягом року прибувають з місць позбавлення волі до міста Миргорода.

Проводиться робота, спрямована на роботу голів мікрорайонів міста щодо встановлення громадського контролю за особами, які перебувають на обліку для їх соціальної адаптації та висвітлення проблем соціальної реабілітації осіб, звільнених з місць позбавлення волі, у засобах масової інформації та на офіційному сайті міста Миргорода.

Протягом 2018 року спостережна комісія інформувала населення міста Миргорода в ЗМІ місцевої сфери розповсюдження про таку роботу:

- звіт про діяльність спостережної комісії при виконавчому комітеті Миргородської міської ради за 2018 рік.

З метою уникнення виникнення конфліктних ситуацій та попередження рецидивних випадків скоєння злочинів для осіб, що умовно-достроково звільнені з місць позбавлення волі, на виконання Постанови спостережної комісії підготовлено та розміщено секретарями рад мікрорайонів м. Миргорода в доступних місцях міста інформативні листи, що висвітлюють роботу уповноваженого органу, контактні дані уповноважених осіб, що проводять особистий прийом засуджених, розглядають їх звернення, приймають за ними рішення, надають різноманітні інформаційні, соціально–економічні, соціально–педагогічні та психологічні послуги.

Голова спостережної комісії,заступник міського голови Борис Баришполець

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]