Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підсумки осінньо-зимового періоду 2014 – 2015 років у Миргороді
2015-04-08

08 квітня відбулося планове засідання виконавчого комітету. Одним із питань порядку денного було заслухано та обговорено інформацію про підведення підсумків проведення осінньо-зимового періоду 2014 – 2015 років та підготовку житлово-комунального господарства до літнього курортного сезону 2015 року. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха.

За інформацією начальника ВЖКГ міської ради Михайла Коркішка, протягом осінньо-зимового періоду 2014-2015 років  підприємства житлово-комунального господарства міста працювали стабільно.

ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго» протягом багатьох років стабільно забезпечує населення міста, бюджетні організації та інших споживачів теплом і гарячою водою.

Опалювальний сезон 2014 – 2015 р. не став винятковим, зараз він закінчився.

Підбиваючи підсумки можна сказати, що він пройшов без серйозних зривів та скарг на якість опалення та підігріву води. Аварій протягом опалювального періоду не було. Головне завдання підприємства – забезпечення споживачів теплом та гарячою водою - виконане.

Але, цей опалювальний сезон був дуже складним у економічному плані, на його початку були підвищені тарифи на централізоване опалення та централізоване постачання гарячої води для основної категорії споживачів – населення.

Постійну велику увагу по безперебійному забезпеченню теплом приділяло Миргородське КЖЕУ, яке обслуговує 118 будинків з централізованим опаленням та 34 будинки з газовим індивідуальним опаленням.

За минулий опалювальний період щодо роботи опалення надійшло 560 звернень мешканців, із них 512 стосувалися неякісної подачі тепла через розбалансування системи опалення самовільним втручанням в систему мешканців будинку, відсутність мешканців в квартирах верхніх поверхів що не дає можливості видалити повітря, самовільне регулювання подачі тепла на вводі в будинок з метою його економії.

Окремо виділяємо скарги на занижений температурний режим у квартирах в кількості 18 шт., які підтверджувалися при комісійній перевірці, причиною чого є промерзання зовнішніх огороджуючих конструкцій будинку, при нормальній роботі системи опалення. Також, в минулому опалювальному сезоні було значно більше, ніж в попередні роки, звернень на завищену температуру в квартирах.

Всі звернення розглядались своєчасно, аварійні ситуації ліквідовувались в короткі терміни спільно з працівниками ОКВПТГ «Миргородтеплоенерго».

Протягом зимового періоду 2014-2015 років техніка КП «Спецкомунтранс», яка була задіяна на прибиранні та посипанні вулиць міста від снігу, працювала задовільно, без перебоїв. В осінньо-зимовий період 2014-2015 року проведено  закупівлю 70 тон солі технічної для посипки доріг на суму 34,8 тис.грн. Проводилася заготівля надлишкових матеріалів від розчищення річки Хорол. Безперебійно працювала навантажувальна техніка, самоскиди з вивезення стихійних звалищ, опалого листя з вулиць парків, скверів.

Мешканці міста протягом опалювального періоду постійно отримували послугу з централізованого водопостачання та водовідведення завдячуючи злагодженій роботі працівників ОКВПВКГ «Миргородводоканал».

Оскільки опалювальний сезон 2014-2015 роки  закінчився слід зауважити, що на даний час важливим питанням для міста є належна підготовка його до проведення курортно-літнього сезону. Триває двомісячник озеленення і чистоти – щорічна  акція «За чисте довкілля»: розроблені заходи, закріплені території за підприємствами та установами міста, графік виділення транспорту по вивезенню сміття.

З метою підготовки міста до літнього курортного сезону комунальним підприємством «Комбінат благоустрою і озеленення» щоденно здійснюється прибирання вулиць.

Планується провести обстеження дна, очищення території пляжу та ремонт пляжного обладнання. Відкриття міського пляжу традиційно заплановано на 31 травня.

У рамках проведення весняного двомісячника з благоустрою м. Миргорода у 2015році в місті буде проведено суботник. Підприємством заплановано на  території міста висадити саджанці дерев та кущів.

Миргородців, які не байдужі до стану навколишнього середовища будемо заохочувати до прибирання прилеглих до них територій та висаджування саджанців.

На центральній площі міста планується відновлення роботи фонтанів, улаштування газонів – 15 га та квітників – 0,3 га, відновлення та установка нових, паркових лав, урн, ваз і т.д. Ремонт та фарбування лавочок та елементів благоустрою, на вулицях та у скверах і парках.

МКЖЕУ спільно з радами мікрорайонів, головами будинкових комітетів активно проводять роботу щодо наведення порядку на прибудинкових територіях: прибирання газонів, вивезення сміття, фарбування прибудинкового обладнання та обладнання дитячих майданчиків.

З метою покращення санітарного стану вулиць міста та початком літнього сезону КП «Спецкомунтранс» проводяться роботи по очищенню бордюрів, ліквідації стихійних звалищ.

 Співдоповідачі по даному питанню - керівники комунальних підприємств акцентували увагу на проблемних питаннях та висловлювали думки щодо їх вирішення. Коментуючи підсумки осінньо-зимового періоду, міський голова доручив керівникам комунальних підприємств тісніше співпрацювати у вирішення спільних питань у галузі ЖКГ Миргорода та активізувати інформування громадян про міську програму співфінансування різних видів робіт.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]