Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підсумки 2015-2016 навчального року
2016-06-15

27 травня пролунав останній дзвоник для учнів і випускників міських шкіл. Для школярів початкової ланки 30 травня відкрились пришкільні табори з денним перебуванням. Поточного року їх налічується 14. Протягом трьох тижнів в них відпочине 1075 дітей шкільного віку.

Державна підсумкова атестація учнів 4, 9, 11-х класів та зовнішнє незалежне оцінювання у 11-х класах пройшло організовано, відповідно до нормативних документів Міністерства освіти і науки України. 189 випускників 11-х класів отримали атестати про повну загальну середню освіту, 301 випускник 9-х класів – свідоцтва про базову загальну середню освіту. 27 випускників 11-х класів (14 % випускників) нагороджені золотими та срібними медалями (17 та 10 відповідно), 16 дев’ятикласників отримали свідоцтва з відзнакою.

У місті проведено зовнішнє незалежне оцінювання результатів навчальних досягнень, здобутих на основі повної загальної середньої освіти з української мови та літератури, математики, історії України, біології. Протягом 4 тестових днів (05.05, 11.05, 13.05, 10.06) працювало 4 пункти зовнішнього незалежного оцінювання (загальноосвітня школа І-ІІІ ст.. №1 ім. Панаса Мирного, спеціалізована школа І-ІІІ ст. №5, гімназія ім. Т.Г. Шевченка, загальноосвітня школа І-ІІІ ст.. №9 ім. Івана Андрійовича Зубковського). Для підготовки персоналу пунктів зовнішнього незалежного оцінювання проведено навчання та сертифікацію 210 педагогів навчальних закладів міста, яких було залучено до проведення тестування . Протягом 4 тестових днів у зовнішньому незалежному оцінюванні взяли участь 2306 майбутніх абітурієнтів м. Миргорода, Миргородського, Великобагачанського, Шишацького, Гадяцького та Зіньківського районів.

 

Головний спеціаліст відділу освіти Миргородської міської ради Л.М.Похно

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]