Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підписано Меморандум про співробітництво
2016-11-10

Підписано Меморандум про співробітництво між Державним агентством з енергоефекивності та енергозбереження України та Миргородською міською радою. Відповідний документ підписано на VIII Міжнародному інвестиційному бізнес-форумі "Ефективність державної підтримки енергоефективних заходів у приватних домогосподарствах". Метою співробітництва є здійснення спільних заходів із збільшення обсягів виробництва електричної та теплової енергії з відновлювальних джерел енергії та альтернативних видів палива, сприяння залученню інвестицій у цю сферу, посилення зацікавленості населення і суб’єктів господарювання у запровадженні передових енергоефективних технологій та обладнання.

Участь у церемонії відкриття форуму взяли: Геннадій Зубко, Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України; Сергій Савчук, Голова Держенергоефективності, посли Данії та Австрії в Україні, голови правлінь Укргазбанку та Укрексімбанку, представники УСПП,  Представництва Програми розвитку ООН в Україні. Миргород на  дводенному форумі представляли заступник міського голови Сергій Павленко, начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик, спеціаліст цього відділу Анна Саєнко та начальник відділу освіти Тетяна Колибельнік. Захід проведено Агентством Держенергоефективності спільно з проектами IFC та USAID.

Нарешті за останні 25 років Україна взяла чіткий курс на енергонезалежність і вже зробила рішучі кроки для зменшення споживання енергоресурсів, розвитку відновлюваних джерел енергії. Країна має значний потенціал у цій сфері. Вже сьогодні ми його активно освоюємо. На цьому наголосив Голова Держенергоефективності Сергій Савчук під час урочистого відкриття VIII Міжнародного інвестиційного бізнес-форуму "Енергоефективність та відновлювана енергетика".

Як повідомив Голова, впроваджено ЕСКО-механізм у бюджетній сфері, оголошено перші 25 тендерів в 4 регіонах України та вже підписано перші енергосервісні договори на впровадження енергоефективних заходів у бюджетних установах. До ініціатив Уряду у сфері енергоефективності активно долучається місцева влада. У результаті в країні прийнято 200 місцевих програм додаткової допомоги населенню при утепленні житла.

Розроблено та зареєстровано у Верховній Раді законопроекти, які стимулюватимуть інвесторів впроваджувати проекти із заміщення газу. Створюються сприятливі умови для роботи бізнесу у відновлюваній енергетиці. В регіонах країни є чимало успішно діючих «зелених» проектів. У Верховній Раді України розглядаються ключові законопроекти, які дадуть черговий поштовх розвитку енергоефективності та використання відновлюваних джерел енергії  в Україні», - повідомив Голова.

Значну підтримку у цій сфері Україна отримує від міжнародної спільноти. Учасників Форуму привітали посли Данії та Австрії в Україні. На їхнє переконання, запорукою успіху країни на шляху до енергонезалежності є три ключові фактори: політична воля, напрацьована довгострокова стратегія та рішучість до дій.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]