Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підписано Меморандум про співпрацю між ДУ "Фонд енергоефективності" та ключовими асоціаціями
2019-06-05

На засіданні круглого столу "Енергомодернізація багатоквартирних будинків", що відбувся 4 червня в Мінрегіоні, Віце-прем'єр-міністр України, Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко розказав про перспективи співпраці органів місцевого самоврядування з Фондом енергоефективності як інструментом енергонезалежності України.

Робота Фонду енергоефективності спрямована тільки на об'єднання співвласників багатоквартирних будинків. За словами Геннадія Зубка, в Україні налічується 160 тис. багатоквартирних будинків, з яких в 33 тис. створено ОСББ. 80 % багатоквартирних будинків мають прилади обліку енергоносіїв. Теплими кредитами скористалися 605 601 сім'я, 3 350 ОСББ. У органах місцевого самоврядування, об'єднаних територіальних громадах, обласних державних адміністраціях прийнято 140 програм по відшкодуванню тіла "теплого кредиту" або відсоткової ставки. Фактично фінансується 86 програм, у цьому числі і Миргородська міська Програма відшкодування частини суми кредиту для ОСББ на стимулювання впровадження енергоефективних заходів на 2019 – 2022 роки.

Також на заході було підписано Меморандум про співпрацю між Державною установою "Фонд енергоефективності" та ключовими асоціаціями (Асоціація міст України, Асоціація малих міст України, Асоціація "Енергоефективні міста України", Асоціація об'єднаних територіальних громад, Клуб Мерів). Директор ДУ "Фонд енергоефективності" Юлія Головатюк-Унгуряну презентувала проект Програми часткового відшкодування вартості заходів з енергоефективності "Енергомодернізація багатоквартирних будинків" від Фонду енергоефективності. З проектом Програми можна ознайомитися за посиланням: http://bit.ly/2YfzNzQ.

Муніципалітети – ключова ланка у просуванні енергоефективності та запуску проектів в рамках Фонду енергоефективності в регіонах. Муніципальні програми співфінансування енергоефективних заходів можуть суттєво допомогти й посилити ОСББ при участі їх в основній Програмі Фонду енергоефективності.Участь у заході від міста взяла головний спеціаліст відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Валентина Горбань.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]